Over Creannette

Mijn naam is Annette Silvester, Personal Organizer en Toegepast Psycholoog – Arbeid & Organisatie.

De cursus tot Professional Organizer volgde ik bij Laudius. Deze is erkend door de Beroepsvereniging voor Personal Organizers (NBPO). Hier ben ik breed opgeleid voor het vak dat ook wel “opruimcoach” wordt genoemd.

Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Toegepast Psychologen (NBTP). Hier maak ik deel uit van de accreditatiecommissie opleidingen.

http://www.nbtp.nl

Mijn eigenschappen zoals integriteit, geduld, flexibiliteit en creativiteit komen in dit vak goed van pas. Tijdens het traject houden we steeds samen de vinger aan de pols: zijn we op de goede weg? Wat is het resultaat dat we willen bereiken en wanneer is dat zover?

Bij inschrijving KvK

Mijn ervaring, vrijwilligerswerk en hobby’s:

Van origine ben ik bloemist, een prachtig creatief beroep met aandacht voor vorm en indeling. Daarna heb ik bij de bibliotheek gewerkt en haalde mijn secretaresse diploma. Ook heb ik nog een aantal jaren gewerkt bij een informatiebalie en bij de klantenservice van een internationaal bedrijf. Altijd stond mijn werk in het teken van het ondersteunen van anderen, herkennen van de kwaliteiten van de ander en dit stimuleren, dat wat ik het allerliefste doe.

Wat klanten zeggen na onze opruim sessies:

“ik kan weer aan tafel eten in plaats van op de bank”

“Ik kon zonder gêne de man die de offerte voor de isolatie van mijn dak naar boven laten gaan”

“ik heb al iemand uitgenodigd om bij mij te komen eten”

“ik heb nu al minder nachtmerries, omdat ik overdag meer rust ervaar”

“Ik kan weer werk gaan maken van alles wat ik nog wil gaan doen, zoals een cursus opzetten voor mensen in mijn situatie”

“Mijn man en zoon zijn verbaasd over de hoeveelheid ruimte nu in huis!”

“Je zei al dat het aanstekelijk werkt, dat de gezinsleden ook meer gaan opruimen, dat is echt zo!”