• Hoeveel uur is nodig om op te ruimen?

Dat is voor iedereen anders. Tijdens een gratis intake gesprek kijken we samen naar jouw wensen en de mogelijkheden. Samen besluiten we dan hoeveel tijd we erin gaan investeren. Dit kan in de loop van het proces altijd veranderen. En meestal blijkt dat we in 3×2 uur al heel ver komen. Het doel is een blijvend resultaat te creëren, dat voor jou werkt.

  • Wat is het verschil tussen een Personal Organizer en een Opruimcoach?

Deze namen worden door elkaar gebruikt, het is hetzelfde beroep. De Opruimcoach / Personal Organizer richt zich vooral op huishoudens maar kan zich ook richten op werksituaties. Het gaat erom dat je word begeleid bij het maken van keuzes om je huis/schuur/administratie weer op orde te krijgen zodat je weet wat je hebt en dat je gemakkelijk alles kan vinden.

  • Ik vind het toch wel lastig om iemand anders in te huren die al mijn spullen ziet. Heb je daar een tip voor?

Je hoeft je echt niet te schamen om mijn hulp in te schakelen. Heel veel mensen worstelen hiermee. Want het zit in de menselijke natuur om spullen te verzamelen. Het geeft een gevoel van veiligheid. Ik kijk er op een professionele manier naar. En weet ook dat ik nooit zal praten met anderen over jouw situatie! Als Toegepast Psycholoog en opruimcoach hanteer ik een geheimhoudingsplicht.

  • Ik zie er tegenop om vooraf op te ruimen, moet dat?

Nee, het is zeker niet de bedoeling dat je gaat opruimen voordat ik bij je ben! Want dan kan ik een betere indruk krijgen van de situatie.

  • Hoe lang duurt een opruimklus?

Meestal plan ik 2 uur in per klus, maximaal 3 uur. Dan heb je die dag nog tijd om ook andere dingen te doen, even bij te komen, of zelf verder te gaan als je merkt dat je het toch leuk vindt om al die spullen weer eens te zien en een fijn plekje te geven. Maar meestal is mijn advies toch om jezelf te belonen met een kop koffie/thee en een tijdschrift op de bank of iets anders leuks te gaan doen na een fijne opruimklus met mij.

  • Kan ik ook korting krijgen?

Ja dat kan. Het is mogelijk om korting te krijgen via een pakket afname (meerdere uren vooraf afgesproken)

  • Ik wil gebruik maken van mijn PGB, (persoonsgebonden budget) om jou in te huren, kan dat?

Je kunt mij inhuren met PGB. Neem contact met mij op voor vragen hierover.

  • Staat je vraag er niet bij? Neem contact met mij op via annet@creannette.nl